Новости

Битола инфо

„Ноќ на вештерките“ со специјална Halloween цена од 100 денари во 3Д Кино Битола

Во Американското катче Битола во соработка со Центарот за култура Битола утре ќе се одржи традиционалната Halloween забава, каде ќе има игри за сите деца, маскенбал и избор на најдобра маска.

Настанот ќе се одржи на 31.10.2018 со почеток во 18:00ч, а во 20:00ч. можете да го погледнете филмот „Ноќ на вештерките“ со специјална Halloween цена од 100 денари.

СН Брокер
To Top