Новости

Битола инфо

Обиколка на откупните пунктови за тутун во битолско

Денеска раководителот на подрачната единица на МЗШВ во Битола – Методија Илиевски излезе на терен во обиколка на откупните пунктови за тутун.
Целта на оваа обиколка по откупни пукнтови беше да се види реалната состојба на самите пунктови како и какво е расположението на производителите за самиот откуп.
Беа во посета на Сокотаб со откупен центар во Битола и Драгожани, СЕКЕ во Горно Оризари и Мисиријан во Лисолај.

GOLD
To Top