Новости

Битола инфо

Од вчерашната контрола на СВР Битола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 10.12.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, констатирано е дека осум возачи управувале возило без возачка дозвола, пет возила биле нерегистрирани, тројца возачи зборувале на мобилен телефон. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top