Новости

Битола инфо

Од вчерашната контрола на СВР Битола

Полициски службеници од СВР Битола на 13.01.2020 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, констатирано е дека тројца возачи биле под дејство на алкохол и биле исклучени од сообраќај, едно возило било нерегистрирано, двајца возачи не поседувале возачка дозвола, еден возач зборувал на мобилен телефон. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top