Новости

Битола инфо

Од вчерашната контрола на СВР Битола

Полициски службеници од СВР Битола на 20.01.2020 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, констатирано е дека еден возач бил под дејство на алкохол, при што истиот е отстранет од сообраќај. Двајца возачи разговарале на мобилен телефон, додека тројца други не поседувале возачка дозвола. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top