Новости

Битола инфо

Од вчерашната контрола на СВР Битола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 04.12.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, констатирано е дека тројца возачи управувале возило без возачка дозвола, четири возила биле нерегистрирани, под дејство на алкохол биле четири возачи и тие биле исклучени од сообраќај, на мобилен разговарале четири возачи, додека тројца други не користеле заштитен појас. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top