Новости

Битола инфо

Од синоќешната контрола на битолската полиција

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 20 ноември извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, констатирано е дека пет возачи  управувале возило без возачка дозвола, четири возила биле нерегистрирани, тројца возачи зборувале на мобилен телефон додека управувале возило, а додека двајца  возачи управувале возило под дејство на алкохол и тие се исклучени од сообраќај. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top