Новости

Битола инфо

Опожарени огревни дрва во Битола

На 14.11.2018 година околу 14.30 часот во склад за огревни дрва на улица „Крсте Нале“ во Битола настанал пожар при што биле опожарени околу 50 кубни метри огревни дрва.

Пожарот бил изгаснат од страна на Територијалната противпожарна единица Битола. Повредени лица нема.

Увид на местото извршила екипа од СВР Битола.

GOLD
To Top