Новости

Битола инфо

Опожарено „Хјундаи Лантра” во Битола

На 07 април во СВР Битола било пријавено дека околу  19.50 часот на улица „Баталјон Стив Наумов“ во Битола било опожарено  патничко возило „Хјундаи Лантра” со битолски регистарски ознаки, сопственост на Т.Д.Д.(35) од Битола. Пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната против пожарна единица Битола. Извршен бил  убид.

GOLD
To Top