Новости

Битола инфо

Падна снег на Пелистер

Падна првиот снег на Пелистер сезонава, а сликите од Антена утринава ги сподели Пецо Стојчевски, вработен во предавателниот пункт на Македонската радио телевизија.

GOLD
To Top