Новости

Битола инфо

Поддржете ја акцијата „Да засадиме иднина“

Поддржи ја акцијата тука
https://rotaryshiroksokak.mk/product/donacija/
Поддржи ја акцијата ДА ЗАСАДИМЕ ИДНИНА каде ќе се засадат повеќе од 100.000 садници ‼️
БЕЛ КАМЕН, Ротино
Заедно да докажеме дека можеме!

GOLD
To Top