Новости

Битола инфо

Пожар во куќа во Битола

На 04.01.2019 околу 10 часот во СВР Битола пријавено е дека истиот ден околу 08,00 часот настанал пожар во куќа на ул. Благојче Силјановски, сопственост на В.В.Ф. Пожарот е изгаснат од Територијална против пожарна единица од Битола.

Извршен е увид од СВР Битола.

GOLD
To Top