Новости

Битола инфо

Порака од битолскиот муфтија за почетокот на Рамазанскиот пост

Верниците од исламска вероисповед утре во 03:50 часот го почнуваат рамазанскиот пост, што трае 30 дена и завршува на 23 мај. Во тој период верниците од изгрејсонце до зајдисонце се воздржуваат од јадење и пиење.

GOLD
To Top