Новости

Битола инфо

Поставена таблата Република Северна Македонија и на ГП Меџитлија

На граничниот премин „Меџитлија“ на македонско-грчката граница попладнево беше променета старата табла со нова на која е напишано новото име на државата.

GOLD
To Top