Новости

Битола инфо

„Празни муабети“ го прославија првиот роденден

На денешен ден пред точно 1 година во етер излезе првото видео наречено „Плажа“ со комична содржина на сега веќе популарното телевизиско шоу „Празни Муабети“, а денес по тој повод е објавен и вториот дел од видеото „Плажа“.

 

GOLD
To Top