Новости

Битола инфо

Прв ковер на младата Ангела Лавровска

17-годишната Ангела Лавровска од Битола го сними својот прв ковер. Таа е ученик во гимназијата “Таки Даскало”.
„Од мали нозе сум ја сакала музиката и сум имала голема желба да ме слушаат сите како пејам.Мојата желба стана реалност, тоа ме прави да се чувствувам многу горда исто така јас тренирам одбојка во одбојкарскиот клуб Пелистер Волеј“, вели Ангела.

[/su_youtube]
GOLD
To Top