Новости

Битола инфо

Приведени две лица кај Живојно за нелегално преминување на државната граница

На 01.06.2019 во 11,15 часот полициски службеници од мешовит патролен тим составен од полициски службеници од Полициската станица за гранични премини ,,Меџитлија“ и полициски службеници од Србија, во с.Живојно привеле две лица кои нелегално ја преминале државната граница од Република Грција во Република Северна Македонија.

Од извршената проверка на идентитетот е констатирано дека се работи за 21 годишно и 24 годишно лице и двајцата од Република Албанија.

Евротип
SNBROKER
To Top