Новости

Битола инфо

Продолжува возењето под дејство на алхохол

Полициски службеници од СВР Битола на 24.02.2020 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола. Притоа, било констатирано дека четворица возачи биле под дејство на алкохол и тие биле исклучени од сообраќај, осум возачи управувале возило без да поседуваат возачка дозвола, брзината ја надминале двајца возачи, на мобилен телефон разговарале двајца возачи и сигурносен појас не користеле двајца возачи. За сите неправилности издадени се соодветни поднесоци.

GOLD
To Top