Новости

Битола инфо

Промоција на албум – Поетика & Боб Емси “Артефакт” во Бар Чаршија

Во сабота (21.10.2017) Поетика и Боб Емси го промовираат нивниот заеднички албум – “Артефакт” во Бар Чаршија. За квалитетната рап атмосфера ке се погрижи Ognen Dimovski исто познат како Dj Box Beater.

Евротип
Евротип
To Top