Новости

Битола инфо

Пронајдено 11 – годишно дете во Битола кое било пријавено за исчезнато

Пронајдено е и на 07.03.2019 во 01.20 часот од страна на полициски службеници е предадено на родителите 11-годишно дете за кое СВР Битола соопшти дека на 04.03.2019 околу 14.30 часот било пријавено дека сe оддалечило од својот дом и дека претходно неколку пати се оддалечувало и се враќало.

GOLD
To Top