Новости

Битола инфо

СВР Битола: осум возачи без возачка дозвола, брзината ја надминале 27 возачи

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 15 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, било констатирано дека осум возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле шест возила , брзината ја надминале 27 возачи, четворица  други зборувале на мобилен телефон.

GOLD
To Top