Новости

Битола инфо

СВР Битола со активности на Водици

Превентивна аткивност по претходно изготвен план на Отсекот за превенција при СВР Битола, како дел од проектот „Полицијата и граѓаните заедно“.

Се делеа превентивни флаери од страна на учениците од УСЕ на 3 локации, во црквите „Света Недела“, „Пресвета Богородица“ и „Свети Великомаченик Димитриј“ во соработка со РСБСП и ОО Црвен крст Битола.

 

GOLD
To Top