Новости

Битола инфо

СВР Битола со детален билтен за вчерашната контрола во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 14.11.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека 15 возачи управувале возило без возачка дозвола, четири возила биле нерегистрирани, седум возачи зборувале на мобилен телефон додека управувале возило, тројца возачи управувале со брзина поголема од дозволената, а додека други тројца возачи управувале возило под дејство на алкохол и тие се исклучени од сообраќај. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top