Новости

Битола инфо

СВР Битола со детален билтен за вчерашната контрола во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 07.11.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека седум возачи управувале возило без возачка дозвола, две возила биле нерегистрирани, четири возачи зборувале на мобилен телефон додека управувале возило, а под дејство на алкохол биле тројца возачи и тие се исклучени од сообраќај.

За сите неправилности издадени се соодветни налози.

СН Брокер
To Top