Новости

Битола инфо

СВР Битола со детален билтен за контролата во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 11.11.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, е констатирано дека осум возачи управувале возило без возачка дозвола, три возила биле нерегистрирани, четири возачи зборувале на мобилен телефон додека управувале возило, а под дејство на алкохол биле тројца возачи и тие биле исклучени од сообраќај.

За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top