Новости

Битола инфо

СВР Битола со детален билтен за контролата во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 12.11.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека седум возачи управувале возило без возачка дозвола, пет возила биле нерегистрирани, еден возач зборувал на мобилен телефон додека управувал возило, под дејство на алкохол биле тројца возачи и тие се исклучени од сообраќај. За сите неправилности издадени се соодветни налози.

GOLD
To Top