Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за вчерашната контрола низ градот

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 17 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, било констатирано дека седум возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле шест возила, брзината ја надминале 19 возачи и еден зборувал на мобилен телефон.

GOLD
To Top