Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за вчерашната контрола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола за време на викендот извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, било констатирано дека осум возачи  управувале возило без возачка дозвола, осум возила биле нерегистрирани, брзината ја надминале 58 возачи, тројца зборувале на мобилен телефон, а пет не користеле сигурносен појас.

GOLD
To Top