Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за вчерашната контрола во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 12.09.2019 извршиле контрола за брзина, управување на возило без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство на минување.

Притоа, констатирано е дека пет возачи управувале возило без возачка дозвола, три возила биле нерегистрирани, брзината ја надминале 30 возачи, на мобилен телефон разговарале четворица возачи, додека двајца не користеле сигурносен појас.

GOLD
To Top