Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за вчерашната контрола во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 19.09.2019 извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека 10 возачи управувале возило без возачка дозвола, осум возила биле нерегистрирани, брзината ја надминале 13 возачи, еден возач зборувал на мобилен телефон додека управувал возило. За сите неправилности издадени се соодветни казни.

GOLD
To Top