Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за вчерашната контрола во градот

Полициски службеници од СВР Битола на 07.10.2019 извршиле контрола за алкохол, брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека девет возачи управувале возило без возачка дозвола, 10 возила биле нерегистрирани, брзината ја надминале девет возачи, пет возачи зборувале на мобилен телефон додека управувале возило. За сите прекршоци издадени се соодветни казни.

GOLD
To Top