Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за вчерашниот ден

Полициски службеници од СВР Битола на 10.09.2019 извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека шест возачи управувале возило без возачка дозвола, едно возило било нерегистрирано, брзината ја надминале 26 возачи, а на мобилен телефон разговарале тројца возачи. Прекршоците се соодветно санкционирани.

GOLD
To Top