Новости

Битола инфо

СВР Битола со детали за контролата низ градот

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 04 јуни извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, контролирани се 347 возачи, од кои шест возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле три возила, брзината ја надминале 12 возачи и еден возач не користел сигурносен појас.

GOLD
To Top