Новости

Битола инфо

СВР Битола со контрола над 340 возачи

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 03 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, биле контролирани 341 возачи, од кои 11 возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле девет возила, брзината ја надминале девет возачи, на мобилен телефон разговарале четири возачи, а двајца не користеле сигурносен појас.

GOLD
To Top