Новости

Битола инфо

СВР Битола: 184 лица ја надминале брзината, 28 возачи без дозвола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола за време на викендот извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека 28 возачи управувале возило без возачка дозвола, 27 возила биле нерегистрирани, брзината ја надминале 184 возачи, на мобилен телефон разговарале двајца возачи, додека двајца други не користеле сигурносен појас.

GOLD
To Top