Новости

Битола инфо

СВР Битола: 19 возачи ја надминале брзината, а 10 возачи управувале без возачка дозвола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 29 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека 10 возачи управувале возило без возачка дозвола,седум возила биле нерегистрирани , брзината ја надминале 19 возачи.

GOLD
To Top