Новости

Битола инфо

СВР Битола: 23 возачи ја надминале брзината

Полициски службеници од СВР Битола на 11.09.2019 извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е дека шест возачи управувале возило без возачка дозвола, шест возила биле нерегистрирани, брзината ја надминале 23 возачи, а на мобилен разговарале четворица возачи.

GOLD
To Top