Новости

Битола инфо

СВР Битола: 33 возачи ја надминале брзината, 15 возачи без возачка дозвола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола за време на продолжениот викенд извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство.

Притоа, констатирано е  дека 15 возачи управувале возило без возачка дозвола,13 возила биле нерегистрирани , брзината ја надминале 33 возачи. На мобилен телефон разговарале девет возачи, а двајца не користеле сигурносен појас.

GOLD
To Top