Новости

Битола инфо

СН Сообраќаен Центар – првиот мултифункционален деловен објект во Битола

СН Сообраќаен Центар претставува првиот мултинаменски објект во чиј склоп се нудат поголем број на услуги кои се меѓусебно поврзани. Овој центар е во чекор со сите најнови светски стандарди каде што сите услуги кои им се потребни на граѓаните се лоцирани на едно единствено место.

Во склоп на СН Сообраќаен Центар се наоѓа СН Технички Преглед, СН Центар за моторни возила и СН Бар и Ресторан, како и административен дел каде се сместени ФД СН Финансии, Осигурително брокерско друштво СН Осигурителен Брокер АД , ТА ЈК Травел, Webiart Solutions – дигитален маркетинг и веб-софтверски решенија.

СН Технички Преглед
Новоотворената станица за технички преглед располага со најсовремена опрема во Пелагонискиот регион. За возилата се грижи високообучен тим од професионалци кои овозможуваат брза и ефикасна услуга за секој клиент.
СН Технички Преглед ги нуди следните услуги:
– Регистрација на моторни возила
– Технички преглед на моторни возила
– Издавање меѓународни документи
– Хомологација
– ЦЕМТ
– A-Teсти од сите типови

СН Центар за моторни возила ги нуди следните услуги:
– Автоматска автоперална за лесни и тешки моторни возила
– Автомеханичарски сервис
– Вулканизерски сервис и голем избор на пневматици
– Продажба на оригинални моторни масла од најпознатите брендови и акумулатори
– Претставник на ТОYOTA и овластен сервис на ТОYOTA
– Претставник на FORD

СН Бар и Ресторан се грижи за забавата и релаксирањето на гостите. Овој ресторан со капацитет од 150 гости музика во живо ќе Ве воодушеви со прекрасниот амбиент и пријатната атмосфера.

Исто погоден е за одмор и релаксација од секојдневните обврски.Богатото и разновидно мени ги исполнува очекувањата на секој правејќи го СН Бар и Ресторан автентичен. Фокусот е ставен на високиот квалитет на услугата на клиентите, како и поразлично мени од другите ресторани.

GOLD
To Top