Новости

Битола инфо

Свечено отворање на новиот Голд Слот Клуб во Битола

Голд Слот клубовите со нова локација во Битола  во Новиот пазар.

Свечено отворање на новиот Голд Слот Клуб е во среда, 7 август во 20:00 часот.

Не го пропуштајте овој голем настан кој ќе биде исполнет со забава, изненадувања и промо ваучери!

Бидете таму!

 

GOLD
To Top