Новости

Битола инфо

Селфи на премиерот Заев од Битола

Премиерот Зоран Заев на својот Фејсбук профил објави селфи, заедно со уште неколку фотографии од прославите од 15-те градови од Македонија.

 

GOLD
GoldSlot
To Top