Новости

Битола инфо

Семинар за комуникација во Битола

На 15 ноември во Центарот за култура Битола ќе се одржи  еднодневен СЕМИНАР ЗА КОМУНИКАЦИЈА во организација на „Европскиот Институт за менаџмент, право и дипломатија“-Скопје, а предавач ќе биде Проф.Д-р Зендел Абедин Шехи.

Ограничен број на места, директен линк за пријава:
https://www.cognitoforms.com/EUInstitute2/СеминарКОМУНИКАЦИЈА

По успешниот семинар за “Мотивација“кој ЕУ ИНСТИТУТ го реализираше во театарот во Битола на голема сцена пред преполна сала со гости одБитола и од регионот, овојпат претседателот и основач на институтот Проф. Д-р Зендел Абедин Шехи и неговиот тим ќе реализираат едукација за КОМУНИКАЦИЈА.

Месец Ноември е месец на едукации, па со самото тоа котизацијата по учесник на оваа тема КОМУНИКАЦИЈА е со неверојатен попуст од 70%, односно цената изнесува само 700 ден. по учесник. Секој учесник на крајот на обуката добива СЕРТИФИКАТ потпишан од претседателот на институтот.

Добредојдени се сите заинтересирани кои сакаат да научат да комуницираат во средината во која што учат, работат и живеат.

Секој учесник добива сертификат !

– ДАТУМ: Четврток, 15Ноември 2018 год.
– МЕСТО: ДОМ НА КУЛТУРА Битола – мала сала
– ПОЧЕТОК И ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА СЕМИНАРОТ: 18:00 h. – 21:00h
– РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИ:18:00h – 18:30h – истиот ден
– ПРИЈАВА И РЕЗЕРВАЦИЈА ( е задолжителна поради изработка на Сертификатите )

Најдоцна до 13 Ноември 15ч.
КОТИЗАЦИЈА: 700 ден.
Email: info@euinstitute.eu

 

 

GOLD
To Top