Новости

Битола инфо

Се чистеше снегот во старата битолска чаршија

Јавното претпријатие Комуналец  во текот на вчерашниот ден со својата механизација го чистеше снегот во старата битолска чаршија.

По обилните снежни врнежи кои ја зафатија Битола, големи количини на снег се собраа и во чаршијата.

Извор: Тв Тера

GOLD
To Top