Новости

Битола инфо

Синоќа контролирани 260 возачи во Битола – еве кои прекршоци ги направиле

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 18 април  извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство, исправност на возилата, сигурносен појас. Притоа,  контролирани се 260 возачи од кои 19 возачи ја надминале дозволената брзина, девет возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле пет возила , два возачи зборувале на мобилен телефон при управување на возилото.

GOLD
To Top