Новости

Битола инфо

Скршени дрвја и скинати кабли од снегот во Битола

Утрово низ Битола можеа да се видат писледиците од вчерашните интензивни врнежи од снег во Битола. Искршени и паднати дрвја, искинати кабли низ градот.

Дел од градот синоќа немаше електрична енергија, а има проблеми и со интернетот и кабловската заради скинатите кабли.

GOLD
To Top