Новости

Битола инфо

Србин престојувал во ноќевалиште во Битола – си заминал без да плати 46.000 денари

На ден 11 јуни во СВР-Битола лицето Д. М.(40) од Битола, пријави дека на ден 17 мај во нивното ноќевалиште „Булевар“ кое е лоцирано на ул.Булевар 1-ви Мај дошло лице од Р.Србија кое го продолжувало престојот, за на 09 јуни кога побарале од него да плати за дваесет и пет ноќевања истиот му рекол дека ќе им плати. На 10 јуни наутро го напуштил ноќевалиштето без да им плати со што ги измамил за сума од 46.000 денари.

GOLD
To Top