Новости

Битола инфо

Странецот во Битола нема коронавирус

Негативен е тестот на странецот кој се пријавил преку Центарот за јавно здравје со симптоми слични на коронавирусот, потврди за Тера Телевизија министерот Венко Филипче.

GOLD
To Top