Новости

Битола инфо

Стручен состанок во Битола: Интердисциплинарен пристап кај деца со аномалии на бубрези/урина

На 23 февруари, петок, болница „Плодност“ организира стручен состанок на тема: „Интердисциплинарен пристап кај деца со аномалии на бубрези/уринарен тракт пренатално дијагностицирани“, акредитиран од Лекарската комора на Македонија. Предавачи ќе бидат проф. д-р Дафина Кузмановска, д-р спец.гинеколог-акушер Марија Христова и д-р спец педијатар Маргарита Камбовска. Од болницата „Плодност“ ги покануваат сите гинеколози, педијатри, уролози, ,матични лекари и други заинтересирани лица, да бидат дел од овој стручен состанок.

Евротип
Евротип
To Top