Новости

Битола инфо

Утре ќе се се враќаат парите за билетите од натпреварот Македонија – Турција

Навивачите кои останаа пред спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола, иако имаа купено билети за натпреварот Македонија, утре ќе можат да си ги вратат парите назад.

Тоа ќе може да го направат од 10:00 до 12:00 часот на билетарницата на спортската сала.

GOLD
To Top