Новости

Битола инфо

(ФОТО) Во Битола отворен изложбен салон на AD GROUP INTERNACIONAL за ПВЦ панели, имитација на мермер и гранит

На 6.07.2019 започна со работа изложбениот салон на AD GROUP INTERNACIONAL за ПВЦ панели, имитација на мермер и гранит. Изложбениот салон се наоѓа на улица „Ѓорче Петров“ бр.29 Битола веднаш до Нојко Аларм, а во него единствено во Македонија ќе пронајдете совршено решение за да вметнете луксуз во Вашиот дом или деловен простор.

Идеални за брзо обновување на хотели, ресторани, кафулиња, медицински центри. Производите на AD GROUP INTERNACIONAL Ви нудат квалитет следејќи ги ISO сертификатите признати ширум светот.

Дојдете и уверете се во нашиот квалитет!

Комерцијален текст

 

GOLD
To Top